Visvijver
Eenden en Schapen
Ontdek de Vendée
Le Puy du Fou
Kippen, geiten
Adembenemend uitzicht over het heuvellandschap
Bezoek diverse Chateaus

Boeken op camping BoerenBed Flocellière en Vendée? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Flocellière en Vendée, Pays de la Loire / Vendée

Een kleine boerderijcamping in de Vendée. 90 kilometer ten zuid-oosten van de stad Nantes, in het binnenland van de Vendée vind je BoerenBed locatie Flocellière en Vendée. Op deze boerderij camping heet de eigenaresse Adeline jullie van harte welkom. Deze camping ligt in het hart van de natuur van de Vendée, tussen twee grote natuurparken in. Door de mooie ligging en de omliggende natuur zal je hier volledig tot rust komen.

Op deze boerderijcamping kan je uiteraard meerdere dieren verwachten. Zo zijn er kippen, eenden, geiten en schapen aanwezig. Maar ook kunnen koeien niet ontbreken aan dit rijtje. Aan de rand van de camping ligt ook een visvijver.

De kinderen kunnen op deze groene camping onbezorgd spelen over het weidse terrein. Ook wandeltochten door de omgeving zijn prachtig, en zijn zeker de moeite waard. Dagtrips zijn er naar diverse mooie chateau's, steden of pretparken zoals Nantes, Chateau du Defend en het pretpark Le Put du Fou. Maar ook dichterbij is er al heel veel te zien en te doen. Neem bijvoorbeeld het wandelpad naar de top van Le Put Lambert, een uitdagende tocht met een prachtig uitzicht. Of een wandeltocht door Saint-Michel-Mont-Mercure

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Flocellière en Vendée!


Boeken op BoerenBed Flocellière en Vendée

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Flocellière en Vendée lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs