Op 4 kilometer van de Northumberland Coast
Nabij het Northumberland National Park
Bezoek Newcastle
Honden toegestaan
Glamping op een boerderijcamping
Boottocht naar de Farne Eilanden
Boerderijwinkel en een pizza oven
Bamburg Castle bezoeken
4 km

Boeken op camping BoerenBed Northumberland Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Northumberland Farm, Noord Engeland

Seahouses, een Engles dorpje aan de kust van Noord-Engeland. Seahouses is de thuisbasis van vele pubs en restaurants, eet heerlijke fish and chips of geniet van een echt Engels biertje.Hier mag je ruige zee, prachtige kastelen en klifkusten verwachten. Zo'n 4 kilometer in het binnenland vind je BoerenBed Northumberland Farm. Op deze boerderijcamping kan je helemaal tot rust komen, en het drukke dagelijkse leven even helemaal vergeten. Geniet even met zijn allen van de gezellige familietijd zonder teveel afleidingen. Op deze traditionele boerderij wonen runderen en schapen maar worden ook gewassen zoals tarwe en gerst verbouwd.

Kindvriendelijk glampen op de boerderij
Wanneer je 's morgens wakker wordt zul je al snel de boer tegenkomen tijdens zijn ronde over de boerderij. Misschien mag je wel helpen met voeren? De boer wil je vast heel veel vertellen over zijn werk. En ook voor de lekkere trek hoef je de boerderij niet te verlaten. Koop in de boerderijwinkel een stukje vis of vlees en stook houtkachel maar op.

Noord-Engeland een toplocatie voor een vakantie
Vanaf de boerderij camping zit je zo in het Northumberland National Park, een prachtig natuurgebied met veel oude romeinse historie. De diverse wandelroutes die door dit park lopen zijn zeker de moeite waard om een dag, of twee, aan te besteden. Golfers kunnen in deze regio ook zeker aan hun trekken komen. Dichtbij vindt je de Seahouses Golf Club (18 holes), en ietsjes verderop de Bamburgh Castle Golf Club (18-holes). Beide bieden een prachtig uitzicht over de zee terwijl je afslaat, de Bamburgh Castle Golf Club is ook onderdeel van de Coastal Golf Classics. Verder kan je je zeker vermaken met dagtrips naar Newcastle (1 uur rijden), Edinburgh ( 2 uur rijden), een bezoek aan Bamburgh Castle of een boottochtje naar de Farne Eilanden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Northumberland Farm!


Boeken op BoerenBed Northumberland Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Northumberland Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs