Grote gezinscamping
Watercomplex met lagunebad en peuterbad
Animatie hoogseizoen
Stranden op loopafstand
Fietsen, wandelen, watersporten
Plaatsje Cognac bezoeken
Ile d'Oleron, Ile de Ré
Marais de Poitevin, Rochefort

Boeken op camping Club La Côte Sauvage? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Club La Côte Sauvage, Poitou-Charentes

Vijfsterrencamping Club la Côte Sauvage ligt direct aan het prachtige zandstrand van La Palmyre in het hart van de Côte de Beauté. Watersporters vinden dit een topplek om te surfen en te kiten. Omringd door de zilte lucht van de oceaan, prachtige fijnzandstranden, fraaie fietspaden en historische bossen, biedt dit campingdorp je de perfecte locatie voor een topvakantie. Wakker worden en met je voeten door het rulle zand, lekker even sporten en dan een heerlijk ontbijt op jouw eigen terras? Verder wordt het kiezen: de stranden of het leuke zwembad of een fietstocht?

Waterratjes opgelet!
Behalve de stranden kun je ook kiezen voor een verblijf bij het mooie watercomplex op de camping. Een lagunebad met een lazy river en een verwarmd binnenbad. Voor de jongste bezoekers is er ook een peuterbad. Het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen voor alle leeftijden leuke activiteiten zowel overdag als 's avonds. De jongste bezoekers kunnen de kinderclub bezoeken. En je kunt natuurlijk ook met vriendjes afspreken in de leuke speeltuin.

Maak een heerlijk tochtje naar de eilanden in de buurt, geniet van de toeristische bedrijvigheid van La Palmyre, wandel rond in de schitterende staatsbossen en moerasgebieden en langs de indrukwekkende kliffen… En fietsliefhebbers, dit is dé plek om lange fietstochten door de uitgestrekte moerasgebieden zoals Marais de Poitevin te maken. Of bezoek een van de leuke eilanden zoals Ile d'Oleron.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Club La Côte Sauvage!


Boeken op Club La Côte Sauvage

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Suncamp.