Kindvriendelijk camping aan rand Peel
Grote binnen- en buitenspeeltuin
Direct aan groot recreatie zwemmeer
Wandelen, fietsen, steden bezoeken
Kamperen in het groen, goede voorzieningen
Hoogseizoen activiteiten jong en oud
Hemelrijk, Dierenrijk europa
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen

Boeken op camping De Bergen? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping De Bergen, Noord-Brabant

Ben je op zoek naar Brabantse gezelligheid? Vakantiepark De Bergen ligt in het mooie Noord-Brabant bij het plaatsje Wanroij in de prachtige Peel. Omgeven door veel groen en water is dit een kindvriendelijke en gastvrij park. Er zijn op het park een grote binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Je begint je dag natuurllijk goed met heerlijke verse broodjes gehaald bij de supermarkt op het vakantiepark. Koken of wordt het een gezellige maaltijd bij eetcafé Festina? Voor een snelle hap kun terecht bij de snackbar/cafetaria of pizza service.

Kindvriendelijke glampingcamping in Wanroy
De 2.200 m² grote binnenspeeltuin op vakantiepark De Bergen ademt de bijzondere sfeer van ‘reis om de Wereld in 80 dagen’. Kinderen van 2 t/m 12 jaar én hun ouders wanen zich in een andere wereld en beleven een leuke dag. Maar als het zonnetje schijnt is het ook erg leuk om te spelen in de buitenspeeltuin met hoge schommels, lange gijbanen en spannende klimrekken. Tijdens het hoogseizoen verzorgt het team van de Bergen allerlei leuke activiteiten, zowel overdag als 's avonds. Maar je kunt natuurlijk ook genieten van zon en strand bij het strandbad van dit vakantiepark.

Het park beschikt over alle voorzieningen voor een perfecte kampeervakantie. Met een groot eigen strandbad, een indoor en outdoor speelparadijs voor de kideren, sfeervolle horecagelegenheden en een supermarkt staat het vakantiepark garant voor Bergen vakantieplezier voor alle leeftijden.

Ontdek de Peel al fietsend of wandelend
Wanroij ligt aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Peel. Wandelaars en fietsers kunnen hier fantastische tochten maken. Of bezoek de stad Nijmegen, stad aan de Waal. De oudste stad van Nederland. Bezoek verder Den Bosch, behalve leuk winkelen kun je hier ook mooie stadswandelingen maken of bekijk Den Bosch eens vanuit een boot op de Dieze. Grave, met zijn prachtige, monumentale binnenstad, is zeker ook de moeite waard. Ook de prachtige kerkdorpen en het landschappelijk pittoreske buitengebied nodigen uit tot een bezoek.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping De Bergen!


Boeken op De Bergen

VacanceSelect verhuurt op camping De Bergen stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs