Camping tegen vestingstad Guerande
Kleinschalig, kindvriendelijk
Zwembad binnen/buiten
Stranden van La Baule op 8 km.
8 km

Boeken op camping Domaine de Bréhadour? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Domaine de Bréhadour, Pays de la Loire / Vendée

Een stadscamping, maar toch ook weer niet. Want Domaine de Bréhadour mag dan in de bebouwde kom van Guérande liggen, de échte stad ligt binnen de imposante muren van dit vestingplaatsje. Een mooie plek voor een zomeravond; vanuit de camping loop je er zo naar toe. Toch geniet je op deze camping van rust, ook 's avonds, wat het een prima keuze voor gezinnen met jonge kinderen maakt.

Lekker spelen en waterpret
Op de camping vind je diverse sportieve faciliteiten, zoals een zwembad en een tennisbaan. Het zwembad is ook deels overdekt wel zo makkelijk wanneer het weer een keer tegenzit. Voor kinderen is er een klein dierenpark, waar ook geitenkaas gemaakt wordt. Erg educatief. Verder kunnen de beentjes van de grond tijdens het hoogseizoen. En voor een hapje en een drankje kun je op de camping bij het restaurant terecht. De zandstranden van La Baule liggen op een paar kilometer afstand (8km.).

Guérande is een fotogeniek historisch monument dat je vaak op posters ziet. De Spaanse verovering in de 14e eeuw was aanleiding voor de bouw van een metersdikkestadsmuur van anderhalve kilometer lengte plus vier versterkte stadspoorten. Ze zijn tot op de dag van vandaag intact. De oude huizen met hun leistenen daken en de geplaveide steegjes doen denken aan Keltische tijden. De stad is ook bekend om zijn orgelconcerten en de zoutwinning. Voor de hele familie is het zoutmuseum Terre de Sel een leuk uitje. Dagtochten naar het Brière natuurpark, het gezellige havenstadje La Baule, Saint Nazaire en zelfs de dichtbijgelegen grote stad Nantes maken deze bestemming tot een gevarieerde gezinsvakantie.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine de Bréhadour!


Boeken op Domaine de Bréhadour

Vacanceselect verhuurt op camping Domaine de Bréhadour stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs