Bekijk grote foto's
Kleinschalig bungalowpark op 500 meter van stranden
Smaakvol ingerichte luxe bungalows
Stranden, bloembolvelden
Zwemmen, zeilen, kitesurfen
Bezoek Den Helder
Steek een keer over naar Texel
500 m

Boeken op Dormio Villapark Duynzicht? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Dormio Villapark Duynzicht, Noord-Holland

In de kop van Noord-Holland ligt het Dormio Villapark Duynzicht. Een kleinschalig bungalowpark op korte afstand van de stranden. Je logeert hier in smaakvol ingerichte luxe bungalows met veelal uitzicht op de duinen. Dit is een plek waar het zowel in de zomer als in voor- en najaar heerlijk is voor een vakantie met het hele gezin. Het centrum van Julianadorp ligt op 4 kilometer afstand. Hier vind je diverse winkels en gezellige horecagelegenheden.

Wil je wandelen en fietsen in een van de mooiste gebieden van Nederland?
Dan is dit de ideale vakantiebestemming. Vanuit je comfortabele vakantievilla loop je zo de natuur in. In ongeveer 10 minuten sta je op het strand. Of maak een fietstocht door de vaak nog ongerepte natuur. Geniet van de kleurrijke bloemenvelden. In de Noordduinen, de Helderse Duinen en het Mariëndal groeien bijzondere planten. Hier en daar grazen Schotse Hooglanders. En misschien betrap je een vos, op zoek naar zijn prooi. Na een dag genieten eet je in je eigen tuin. Of op een lekker terras, een paar kilometer verderop in Den Helder.

Het Noord-Hollandse vakantiegevoel
Dát is nou zo leuk aan de kop van Noord-Holland: het is er niet zo druk. Hier kun je onthaasten, het echte vakantiegevoel krijgen. Niet dat er niks te beleven valt, integendeel. Den Helder is een gezellige stad met tal van terrassen, winkels en leuke musea. Zin in een dagje Texel? Pak de boot vanuit Den Helder, het is maar 20 minuten varen. Je maakt je vakantie dus zo rustig of druk als je zelf wilt. En elke avond wacht je villa weer op je. Daar geniet je van een drankje op je terras. Misschien nog even de sauna in of een film kijken op TV. De zon gaat langzaam onder en Noord-Holland komt helemaal tot rust.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Dormio Villapark Duynzicht!


Boeken op Dormio Villapark Duynzicht

Roompot Vakanties verhuurt op Resort Duynzicht chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs