Bekijk grote foto's
In natuurpark Ebbegebirge
Aan de Biggesee
Terrasvormig park
Hanzestad Attendorn dichtbij
Sauna (centraal)

Boeken op camping EuroParcs Biggesee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping EuroParcs Biggesee, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

In het Sauerland, in het hart van het natuurpark Ebbegebirge, ligt het stuwmeer Biggesee. Aan de Biggesee, in de mooiste baai van het meer, vind je de middelgrote camping EuroParcs Biggesee.

Vanaf iedere plaats op de terrasvormige camping heb je een mooi uitzicht op de Biggesee. Vanaf de camping loop of fiets je zo de natuur in.

Op en rond de Biggesee is meer dan genoeg te doen. Om het grote stuwmeer vind je een groot bos- en natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Rond het meer liggen er al zo’n 600 kilometer bewegwijzerde wandelingen, ook langs de oevers van de Biggesee.

Op het water kun je surfen, suppen, zeilen of kanoën. Motorboten zijn niet toegestaan. Of maak een rondvaart over de Biggesee en geniet van het uitzicht. Er zijn verschillende strandjes waar je kunt zwemmen, en op verschillende plaatsen zijn er duikscholen.

Vanaf de camping loopt een 600m lang pad naar het uitzichtplatform Biggeblick, waarvandaan je boven de bomen een prachtig uitzicht hebt op het meer.

Het nabijgelegen Attendorn is een voormalige hanzestad met een historische binnenstad, een museum, een beroemde druipsteengrot en allerlei winkels en restaurants.
Maak een uitstapje naar Burg Schnellenberg of ontdek de nabijgelegen stadjes Drolshagen of Olpe.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping EuroParcs Biggesee!


Boeken op EuroParcs Biggesee

EuroParcs verhuurt op camping EuroParcs Biggesee chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.