Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan het Reevemeer/IJssel
Vakantiewoningen met steiger
Watersportparadijs
Passantenhaven en eigen jachthaven
Speeltuin, speelvijver voor kinderen
Restaurant met uitzicht op Reevemeer
Hanzesteden ontdekken
Hoogseizoen animatie

Boeken op EuroParcs De IJssel Eilanden? Kies hier verblijf en organisatie:

Over EuroParcs De IJssel Eilanden, Overijssel

Wanneer je een vakantie boekt op EuroParcs de IJssel Eilanden logeer je aan de oever van het Reevemeer op de grens van Flevoland en Overijssel. Je verblijft hier op een unieke locatie vlak bij de monding van de IJssel en Hanzestad Kampen op slechts 10 minuten rijden. Vanaf jouw vakantie-adres vaar je zo het water op richting Ketelmeer en het IJsselmeer. Een paradijs voor watersporters dus! Verder zullen natuurliefhebbers het hier ook erg naar hun zin hebben. Het Ketelmeer is een moerasdelta en je zult er vele vogelsoorten aantreffen. Ook vissers kunnen hier hun hengel uitgooien.

Een paradijs voor watersporters en natuurliefhebbers
Vaar vanaf het vakantiepark via het randmeer het IJsselmeer op en onderweg zul je vele vogelsoorten tegenkomen een walhalla voor natuurliefhebbers. Eendensoorten, ganzen, stellopers en misschien wel een zeearend. Je kunt met je eigen boot het water in de omgeving verkennen maar je kunt ook een boot huren. Even je conditie op peil houden kun je ook op het park er staan verspreid fitness-apparaten op het park. En voor de jongste bezoekers zijn er bij het hoofdgebouw (natuur) speeltuinen aangelegd. Je kunt hier ook een balletje trappen of je helemaal uitleven op de airtrampoline. En dan na een dag buiten kun je in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op het Reevemeer en de speeltuin.

Hanzesteden Kampen en Zwolle
In deze regio vind je diverse Hanzesteden. Slenter eens door de straatjes van Elburg, Zwolle en Kampen en het lijkt even of je hier in de Middeleeuwen bent. Zo dankt Kampen haar bijnaam ‘Rotterdam van de Middeleeuwen’ aan de tijd dat het een florerende handelsstad was. Neem een kijkje bij het Oude Raadhuis, de Cellebroederspoort en de Nieuwe Toren of struin langs gezellige winkeltjes en terrasjes. Ook in Zwolle herinneren de stadsmuren, de Melkmarkt en de Sassenpoort aan het historische verleden. Wandel er door oude straatjes of breng een bezoek aan Museum de Fundatie. En wil je een avondje volop culinair genieten met twee reserveer dan een tafeltje bij restaurant De Librije. Andere leuke uitjes: Walibi Biddinghuizen, DinoLand Zwolle of het blotevoetenpad van de A.Vogel tuinen in 't Harde.

Let op!: Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. (2023/2024)


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De IJssel Eilanden!


Boeken op EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs verhuurt op EuroParcs De IJssel Eilanden chalets,bungalows of appartementen.