Accommodatie aan of bij het water
Beschutte ligging
Vlakbij uitgestrekt natuurgebied
Vele buitenactiviteiten mogelijk
Veilig zwemwater, eigen jachthaven
Snackbar met terras
Animatie voor jongste bezoekers
Kindvriendelijk vakantiepark

Boeken op EuroParcs Markermeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Markermeer, Noord-Holland

Vakantie vieren aan het Markermeer? Resort EuroParcs Markermeer ligt op een toplocatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijken de gasten van dit leuke vakantiepark uit over prachtige typische Hollandse wateren waar vroeger de fluisterschepen voorbij kwamen. Dat deze schepen inmiddels verdwenen zijn, mag de pret niet drukken. Op korte afstand van Enkhuizen en Hoorn maakt de locatie van dit park echt bijzonder. Waar ooit de Zuiderzee lag wordt nu volop watersport beoefend op het Markermeer.

Vakantie vieren aan het water in Noord-Holland
Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanuit een van de chalets en fijne vakantiewoningen op het resort geniet je volop van het omliggende landschap. Neem gerust een duik in het meer en geniet van de zon op het gras. En zin in een hapje, de snackbar met fijn terras ligt er uitnodigend bij, dus wat let je?

West Friesland een kindvriendelijke omgeving
Jongere bezoekers kunnen naar hartenlust spelen op een van de buitenspeelplaatsen op het resort. Het meer is prachtig, maar in de West-Friese omgeving van Resort Markermeer zijn ook vele recreatiemogelijkheden. Zo kan er volop worden gewandeld en gefietst in het uitgestrekte landschap.

Niet alleen het natuurlijke landschap is mooi in de omgeving van EuroParcs Markermeer: er is ook ontzettend veel te zien en ontdekken van de oer-Hollandse cultuur en historie. Zo komt de geschiedenis van de Gouden Eeuw echt tot leven in Enkhuizen, met zijn monumentale panden, verdedigingswerken en natuurlijk het Zuiderzeemuseum. Dit geldt ook voor Hoorn, dat één van de belangrijkste handelscentra was voor de V.O.C. In de omgeving van EuroParcs Markermeer is genoeg te beleven voor jong en oud. Verder is er in de omgeving genoeg te doen om jezelf geen moment te hoeven vervelen. Wat dacht je van het Klimpark Streekbos in Bovenkarpsel.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Markermeer!


Boeken op EuroParcs Markermeer

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Markermeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs