Bekijk grote foto's
Accommodatie aan of bij het water
Beschutte ligging
Vlakbij uitgestrekt natuurgebied
Vele buitenactiviteiten mogelijk
Veilig zwemwater, eigen jachthaven
Snackbar met terras
Animatie voor jongste bezoekers
Kindvriendelijk vakantiepark

Boeken op EuroParcs Markermeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Markermeer, Noord-Holland

Vakantie vieren aan het Markermeer? Resort EuroParcs Markermeer ligt op een toplocatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijken de gasten van dit leuke vakantiepark uit over prachtige typische Hollandse wateren waar vroeger de fluitschepen voorbij kwamen. Dat deze schepen inmiddels verdwenen zijn, mag de pret niet drukken. De korte afstand van Enkhuizen en Hoorn maakt de locatie van dit park echt bijzonder. Waar ooit de Zuiderzee lag wordt nu volop watersport beoefend op het Markermeer.

Vakantie vieren aan het water in Noord-Holland
Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanaf de chalets en fijne vakantiewoningen op het resort geniet je volop van het omliggende landschap en waterlandschap. Neem gerust een duik in het meer en geniet van de zonnige dagen. En zin in een hapje, de snackbar met fijn terras ligt er uitnodigend bij, dus wat let je?

West-Friesland een kindvriendelijke omgeving
Jongere bezoekers kunnen volop spelen op een van de buitenspeelplaatsen op het resort. Het meer is natuurlijk prachtig, maar in de West-Friese omgeving van Resort Markermeer zijn ook vele andere recreatiemogelijkheden. Zo kan er volop worden gewandeld en gefietst in het uitgestrekte landschap. Niet alleen het landschap is mooi rondom EuroParcs Markermeer: er is ook ontzettend veel te zien en ontdekken. Zo komt de geschiedenis van de Gouden Eeuw echt tot leven in Enkhuizen, met zijn monumentale panden, verdedigingswerken en natuurlijk het Zuiderzeemuseum. Dit geldt ook voor Hoorn, dat één van de belangrijkste handelscentra was voor de V.O.C. En wat dacht je van het Klimpark Streekbos in Bovenkarpsel. Genoeg te doen en te zien dus vanaf het vakantiepark Markermeer.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Markermeer!


Boeken op EuroParcs Markermeer

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Markermeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs