Vakantiepark aan Oranjekanaal
Kleinschalig vakantiecomplex
Geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen
Wandelen, fietsen, jonge gezinnen

Boeken op Het Hart van Drenthe? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Het Hart van Drenthe, Drenthe

Optimaal ontspannen op vakantie in Nederland? Kies dan voor dit gezellige vakantiepark Het Hart van Drenthe. Een erg fijne vakantieplek voor het hele gezin. Het zwembad is geliefd bij de jongste vakantiegasten. En wat dacht je van afspreken met nieuwe vriendjes in de speeltuin of bij de trampoline?

Op het park
Gewoon een dagje op het park zelf blijven? Niet alleen de prachtige omgeving, maar ook het park zelf biedt voldoende activiteiten. Bij de ingang van het park liggen een vissteiger en een grote speeltuin. Verder kun je lekker actief bezig zijn bij de midgetgolfbaan, of een potje tafeltennis spelen met je nieuwe vrienden. Verder kun je al je energie kwijt bij de air-trampoline. Voor vissers is er een vissteiger en waterratjes kunnen naar het binnenbad. Voor de jongste bezoekers is er een kleuterbad met glijbaan.

In de omgeving veel te doen
Ben je met jonge kinderen op het Hart van Drenthe dan kun je een bezoek naar Kabouterland in Exloo of het Doe Museum in Veendam inplannen. Verder zijn een bezoek aan het museumdorp Orvelte, het Hunebeddencentrum en het boomkroonpad zeker aan te bevelen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Het Hart van Drenthe!


Boeken op Het Hart van Drenthe

Roompot Vakanties verhuurt op Het Hart van Drenthe chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs