Op 5 minuten van Puy du Fou (attractiepark)
Gemeentelijk zwembad (gratis toegang)
Aan meer van Bretèche gelegen
Animatie hoogseizoen
Bar en restaurant
Speeltuin voor de kinderen

Boeken op camping La Bretèche? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Over camping La Bretèche, Pays de la Loire / Vendée

Een feest voor jonge gezinnen. Camping le Bretèche ligt op slechts drie kilometer van het pretpark Puy du Fou! Via een pad dat vanaf de camping begint, fiets je er in een kwartiertje heen. En een kaartje koop je gewoon bij de receptie op de camping. En dat is niet alles in deze mooie Franse streek. Je kampeert hier in de Vendée, een streek met glooiende heuvels en groene weiden. Ga op ontdekkingstocht!

Alles ziet er goed onderhouden uit en er is lekker veel groen. Het kampeerterrein is onderverdeeld in verschillende kampeervelden waar je, als het nog niet druk is, een mooie plek kunt uitzoeken. Heggen en beplanting zorgen voor afscheiding van de kampeerplekken. De ingerichte lodgetenten, mobilhomes en chalets staan op een apart gedeelte van de camping.

Europese mix
In zowel het voor- als in het laagseizoen, kom je wandelend over de camping een keur aan nationaliteiten tegen. Niet bijzonder veel Nederlanders overigens, dus je kunt je talen hier flink oefenen. Bijna iedereen kampeert op Camping La Bretèche om vanuit hier Puy du Fou te bezoeken.

Zwemmen in het zwembad
Dat zwembad is er niet alleen om in te spelen, je kunt er ook baantjes trekken. Ook mogelijk: doe onder begeleiding mee met aquagym. Op de rand staan er enkele ligbedden die je kunt gebruiken om een mooi vakantiekleurtje op te doen. Het zwembad ligt naast de camping. Het aparte peuterbadje wordt meer dan op prijs gesteld door de gezinnen met kleine kinderen. Heerlijk spetteren en spatteren. Het leven kan zo simpel zijn …

Snuisterijen en smakelijke gerechten
Kook je graag je eigen maaltijd op je kampeerplek? In dat geval kun je een enkele boodschap kopen in het kleine winkeltje op de camping. Daar vind je ook snuisterijen en kampeerbenodigdheden. Wie graag buiten de deur eet, reserveert een tafeltje in het restaurant. Hier geniet je niet alleen van smakelijke gerechten, maar ook van uitzicht op het meer. Tevens is er broodservice.

Wandelen en fietsen
De plaatselijke wandelvereniging organiseert tochten waar je als gast op Camping La Bretèche aan deel kunt nemen. Bovendien kun je heel op de fiets de omgeving verkennen. Vraag op de campingreceptie naar de verschillende routes. Op die receptie is er veel informatie verkrijgbaar over wat je nog meer kunt doen om je vakantie tot een toptijd te maken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Bretèche!


Boeken op La Bretèche

Suncamp verhuurt op camping La Bretèche glamping stacaravans, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs