Familiecamping op 2 km. van strand en zee
1,5 km

Boeken op camping Les Ajoncs d'Or? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Les Ajoncs d'Or, Pays de la Loire / Vendée

De camping Les Ajoncs d'Or ligt ideaal in de directe omgeving van de plaatsen La Baule, Guerande en Pouliguen. Op de camping Les Ajoncs d'Or kun je genieten van een ontspannen en zeer afwisselende vakantie. Het complex combineert rust en comfort met tal van recreatieve mogelijkheden in de groene omgeving van een bos van 6 ha. Er is een zwembad van 200m2, een kinderclub en er worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd als volley, waterpolo en voetbal.

Op de camping ligt een fraaie zwemcomplex en een peuterbad. Verder heeft de camping voetbalveld en kun je er boulen en tafeltennissen. De kleinsten kunnen gebruik maken van de speeltuin en een miniclub (kinderclub). Bovendien kun je hier fietsen huren om de omgeving te ontdekken of gewoon naar het strand te fietsen. In de bar kun je cocktails drinken of snacks nuttigen of je huurt ter plaatse een barbecue om zelf het eten te grillen. Verder is er in de omgeving een manege (op een afstand van 2 kilometer) en op een afstand van 5 kilometer een midgetgolf en een zeilclub. En natuurlijk is er WiFi!

Met name de badplaats La Bauleis beroemd en verder bekend om haar bezienswaardige dierentuin. Het strand zelf ligt op een afstand van 2 kilometer.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Ajoncs d'Or!


Boeken op Les Ajoncs d'Or

VacanceSelect verhuurt op camping Les Ajoncs d'Or stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs