Fijne camping voor jonge gezinnen
Overdekt en verwarmd zwembad
Hoogseizoen animatie
Bij stranden des Chardons

Boeken op camping Les Flots Bleus? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Les Flots Bleus, Pays de la Loire / Vendée

Camping Les Flots Bleus is fijn gelegen in de Vendée, op slechts 200 meter van het strand en op ongeveer 800 meter van het centrum van La Faute-sur-Mer.

Op camping Les Flots Bleus is een overdekt, verwarmd zwembad (zwemshorts niet toegestaan/geen badmeester aanwezig). Tevens is er voor de allerkleinsten een peuterbadje aanwezig. Zonnen kan ook aan het zwembad waar ligstoelen beschikbaar zijn.

Het animatieteam organiseert leuke activiteiten voor jong en oud. Een dag in de week pakt het animatieteam groots uit. Dan zijn er op de camping een mechanische surf machine, een mega trampoline en bungee jumpen aanwezig op de camping. Gegarandeerd dat de kinderen deze dag niet snel zullen vergeten! Maar ook zonder het animatieteam kunnen de kinderen zich prima vermaken, zo is er een speeltuin met glijbanen, schommels, een trampoline, een tafeltennis tafel en een tafelvoetbal.

Voor de oudere kinderen en ouders is er ook genoeg te doen op en rondom de camping. Zo kan er gevist worden in de zee en in een rivier, er kan gezeild worden, er is een mogelijkheid tot kano varen, is er een spelletjeskamer, er kan getennisd worden, er kan paard worden gereden en mini-golf gespeeld worden. Kortom er is genoeg te doen voor jong en oud! 's Avonds is het wel zo gezellig en lekker om een koel drankje te doen in de gezellige bar aanwezig op de camping. Hier is het altijd gezellig. Ook kunnen er bij de bar ijsjes gekocht worden, wat wel lekker is met het warme klimaat in de Vendée.

Gedurende het hoogseizoen is La Faute-sur-Mer een bruisende badplaats waar veel te doen. Zo kun je alles lopend af, zelfs de boodschappen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Flots Bleus!


Boeken op Les Flots Bleus

VacanceSelect verhuurt op camping Les Flots Bleus stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs