Kleineschalige kindvriendelijke camping
Fietsen, wandelen
Wellnesscentrum
Kinderanimatie in het hoogseizoen
Kano-varen, Kayaks
Route Le Loire à Vélo

Boeken op camping Les Plages de Loire (Seasonova)? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STAANPLAATSEN


Over camping Les Plages de Loire (Seasonova), Pays de la Loire / Vendée

Deze gerenoveerde kleinschalige camping ligt aan de rivier de Louet bij het plaatsje Rochefort sur Loire. Het strandje aan de rivier nodigt uit tot heerlijke dagen aan het water. De camping verhuurt keurige tentlodges en ecolodghes op palen maar ook stacaravans. Bij de camping vind je een binnen- en buitenbad. De leuke plaatsen Nantes en Angers liggen op bereikbare afstand. Gasten van de camping krijgen gratis toegang tot het gemeentelijke zwembad, op slechts 50 meter van de ingang van het kampeerterrein.

Een camping boeken in de Loirestreek, in een geweldig landschap met sprookjesachtige kastelen?
Deze verzorgde familiecamping ligt aan de rivier le Louet en beschikt over een zandstrandje. Op het strand kan heerlijk gerelaxed en genoten worden van de zon. Camping les Plages de Loire beschikt over nette tentlodges, ecolodges op palen of stacaravans. Voor elke prijs is er een nette verblijfsaccommodatie te vinden op deze camping. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar is er kinderanimatie in het hoogseizoen.

Vanaf de camping kun je prima uitstapjes maken in de omgeving. Zo kun je samen gaan kano- of kayak varen, de stad Angers bezoeken, de wijnroute van Layon volgen of een fietstocht maken. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen aan de rand van de rivier of het zwembad met een boek. Het binnen- en buitenzwembad is in het voor- en naseizoen (tot 4 juli en na 22 augustus) alleen op zaterdagmiddag geopend. In het hoogseizoen is het zwembad alle dagen geopend met uitzondering van maandag.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Plages de Loire (Seasonova)!


Boeken op Les Plages de Loire (Seasonova)

VacanceSelect verhuurt op camping Les Plages de Loire (Seasonova) lodgetenten met sanitair, stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs