Ligging midden in de bossen
Veilig strand met aflopende zee
Zwembad met kinderbad
Winkels, restaurants op loopafstand
Boottochtje naar eiland Yeu
Fietsen over uitgezette fietspaden
Themapark Puy-du-Fou
Strand, winkels, markt, restaurants of discotheek
700 m

Boeken op camping Les Sirènes? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Over camping Les Sirènes, Pays de la Loire / Vendée

Camping Les Sirènes ligt in de Vendée, aan de Franse westkust, temidden van de uitgestrekte staatsbossen van St. Jean-de-Monts. Het strand aan de Atlantische Oceaan loopt hier langzaam af op ongeveer vierhonderd meter van zee. Het zwemwater is veilig, ook voor kinderen en niet geoefende zwemmers, wegens het gebrek aan zeestromingen. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving aan de kust en is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Op de camping zelf is een zwembad met kinderbad, sportterrein, petanquebaan, tafeltennis. Het bijzondere is dat er in het hoogseizoen een springkasteel en een circustent voor activiteiten worden opgezet.

Binnen een straal van twintig minuten lopen van Camping Campéole Les Sirènes liggen er winkeltjes, een markt, een restaurant en een discotheek. In de omgeving kun je watersporten beoefenen of golfen.
Daarnaast kun je leuke uitstapjes maken naar de eilanden Yeu en Noirmoutier, de havenstad St. Gilles Croix de Vie en de natuur rond de Puy de Fou. Je hebt zeker een heerlijke vakantie op en rond camping Les Sirènes!

De camping ligt in een bosrijke omgeving op ca. 700 m van het strand en ca. 700 m van winkels, restaurants en op ca. 3 km van een supermarkt. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken naar het Parc van Puy-du-Fou (geheel gericht op de middeleeuwen met spectaculaire shows en voorstellingen) of een boottochtje maken naar het eiland Yeu, de parel van de Atlantische Oceaan.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Sirènes!


Boeken op Les Sirènes

Suncamp verhuurt op camping Les Sirènes tenten, stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs