Mooie camping op korte afstand van zee
Wellness, Spa en buitenzwembad
Watersportmogelijkheden
Kindvriendelijk strand
Restaurant met prachtig uitzicht
Centrum van Split op 7 kilometer
Cultuur, natuur en geschiedenis
Duikcentrum, animatieteam (hoogseizoen)

Boeken op camping Stobrec Split? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN


Over camping Stobrec Split, Dalmatië

Viersterren camping Stobrec ligt aan de schitterende kust van Midden-Dalmatië en bevindt zich bij Stobrec en op enkele kilometers ten oosten van Split. Dalmatië biedt ongekende kampeermogelijkheden door een constant groeiend toeristisch aanbod, een aangenaam klimaat en schitterende natuur. Kamperen in deze streek betekent plezier en geschiedenis combineren, of het nu aan de zee is of in het binnenland. Op slechts enkele kilometer afstand van deze camping bevinden zich de opgravingen van Salona en vind je het beroemde Paleis van Diocletianus. De 5 hectare grote camping Stobrec bevindt zich in het hart van het prachtige Dalmatië op een schiereiland en wordt omgeven door inheemse bomen en planten. De camping heeft goede faciliteiten en organiseert diverse activiteiten voor zowel jong als oud.

Een camping die binnen de stadsgenzen van Split ligt en toch een strandvakantie?
Deze camping is gelegen in een diepgroen schaduwrijk bos, vlakbij de monding van de rivier de Žrnovnica. Het oosten en zuiden van de camping grenzen aan de zee. Dankzij deze ligging staat er altijd een verfrissende wind en is de temperatuur op de camping aangenaam - zelfs op de warmste zomerdagen! Je kunt hier volop watersporten beoefenen maar ook lekker luieren aan het mooie kiezel/zandstrand. De kust is hier kindvriendelijk want de stranden lopen langzaam af. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten aangeboden door het animatieteam.

Na een fijne stranddag kun je genieten van de ondergaande zon en een heerlijke maaltijd op het terras van het camping-restaurant. Verder ligt het centrum van Split ongeveer 7 kilometer verwijderd. Ook daar vind je vele restaurants en gezellige barretjes.

Een heerlijke strandvakantie maar cultuur en geschiedenis liggen op fietsafstand
Als je op zoek bent naar rust, ontspanning en plezier is camping Stobrec-Split de juiste plaats! De heldere zee en de schitterende natuur zijn al snel onweerstaanbaar. Naast het rijke aanbod op de camping, is het gemakkelijk om diverse toeristische attracties in Dalmatië te bezoeken, ofwel door deel te nemen aan een van de door de camping georganiseerde excursies danwel door op eigen gelegenheid een tocht te maken.. Wat dacht je van raften, canyoning en de Mosur bedwingen? Verder kun je het centrum van Split makkelijk bereiken op je huurfiets. Deze camping is een aantrekkelijke camping zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Stobrec Split!


Boeken op Stobrec Split

De volgende verblijven worden aangeboden op camping Stobrec Split:
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door VacanceSelect.