Kleinschalige camping met strand
Op eiland Ugljan
Oversteek boot 25 minutent vanaf Zadar
Zwembad met terras
Restaurant
Watersportmogelijkheden
Fietsen, wandelen
Zadar

Boeken op camping Ugljan Resort? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Ugljan Resort, Dalmatië

Camping Ugljan Resort is een gloednieuw kleinschalige camping resort op het mooie eiland Ugljan. Vanaf Zadar steek je in 25 minuten per veerboot over. Het leven is goed op Kroatische eilanden en dat is zeker het geval op Ugljan in Dalmatie.

Zwemvoorzieningen op camping Ugljan
Gelegen aan een mooi strand is het natuurlijk heerlijk om 's morgens een duik te nemen in de mooie heldere zee. Camping Ugljan beschikt daarnaast over een eigen openluchtzwembad met een diep en een ondiep gedeelte, zodat ook jonge kinderen veilig in het water kunnen spelen. Om het zwembad heen staan ligstoelen, zodat je heerlijk kunt relaxen.

Aan het water liggen betekent ook diverse watersport activiteiten. Verder kun je natuurlijk het eiland ook per fiets verkennen, er zijn fietsen op de camping te huur. De jongste bezoekers vermaken zich in de zee, bij het zwembad maar ook in de speeltuin. En mochten jullie trek hebben aan het eind van de dag, op de camping is een snackbar en een restaurant. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je op de camping terecht.

Nationaal Park Kornati is dichtbij en het eiland Ugljan heeft goede watersport mogelijkheden. Ga duiken, surfing of huur een kano. Verder kun je natuurlijk Zadar bezoeken en Sibeniek en Split liggen op rij-afstand.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Ugljan Resort!


Boeken op Ugljan Resort

VacanceSelect verhuurt op camping Ugljan Resort stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs