Bekijk grote foto's
Groene camping aan open vaarwater
Volop watersportmogelijkheden
Heeg ligt op loopafstand
Verhuur kano, sloep, SUPboards etc.
Glampen aan het water
Ontdek het Friese Merengebied
Fietsen, wandelen
Onderneem stukje van Elfstedentoch op de fiets

Boeken op camping Vrijhaven Heeg? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Vrijhaven Heeg, Friesland

Ben jij een watersportliefhebber? Dan is camping Vrijhaven Heeg echt een camping voor jou. De camping ligt direct aan open vaarwater met een bijzonder uitzicht en prachtige zonsondergang. Vanaf de camping loop je zo het strandje op. Verder liggen de winkels en gezellige terrasjes op loopafstand in het Friese dorpje Heeg.

Glampen op deze Friese groene camping
Je kunt op camping Vrijhaven deze zomer logeren in een Cozy Teeny Lodge met privé sanitair. Dat wordt een unieke glampingbeleving voor het hele gezin.

De ligging direct aan het water midden in het Friese merengebied en op korte afstand van het Hegermeer zorgt ervoor dat dit een aantrekkelijke camping is voor watersportliefhebbers maar ook jonge gezinnen. Hier vind je rust en ruimte en je kunt lekker actief bezig zijn. Wat dacht je van een bezoek aan een van de strandjes en lekker zandkastelen bouwen? Verder is het een hele uitdaging om rechtop te blijven op de S.U.Pboards. Dat wordt suppen tot je het helemaal onder de knie hebt. Ook worden er surfplanken, kano's en sloepjes verhuurd op de camping om de omliggende wateren te bezoeken.

Ontdek van hieruit het Friese merengebied.
Deze gastvrije camping ligt op loopafstand van het Friese dorpje Heeg. De eigenaars zorgen voor een onbezorgd verblijf. Een goed gevoel voor gastvijheid en humor maakt dit een fantastisch verblijf. Wil jij leren zeilen, surfen, kiten of suppen vraag het op de camping en het wordt geregeld. Of wat dacht je van een zonsondergang drijvend in het bubbelbad DutchTub.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Vrijhaven Heeg!


Boeken op Vrijhaven Heeg

Glamping4all verhuurt op camping Vrijhaven Heeg lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Vrijhaven Heeg
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.2
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  7.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Marianne - voorseizoen 2020, met gezin
  14-01-2021
   Marianne
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  7
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  9
 • Hadden hier een chalet gehuurd in het voorjaar eind mei. Wat een leuke locatie vooral als je graag fietst. Heeg is gezellig, zeker bij zonnig weer en wij boften volop. Het was nog heel rustig en het sanitair werd tijdens deze periode goed bijgehouden.