Gelegen aan de rand Nationaal Park de Drentsche Aa
Familiepark
Animatie schoolvakanties
Ondek Drenthe op de fiets of te voet
Strandbad bij speelvijver
Speeltoestellen, airtrampoline
Strandbad met strand
Hunebedmuseum

Boeken op camping Ardoer Diana Heide? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer Diana Heide, Drenthe

Vakantiepark Ardoer Diana Heide in Drenthe is een oase midden in het 1250 hectare grote Staatsbosbeheergebied met zandduinen, bosvennetjes en uitgestrekte heidevelden. Puur Drenthe. Het kleine dorp Amen ligt aan de zuidkant van de provinciehoofdstad Assen en ten noordwesten van Borger. Gasten die onderweg zijn kunnen op deze camping logeren in fijne trekkershutten. Wil je wat langer verblijven dan kies je voor een van de luxe chalets. Nieuw zijn de luxe lodgetenten van Countrycamp, kamperen maar dan wel stijlvol.

Gastvrijheid, kindvriendelijk en nog veel meer
De 4-sterrencamping ligt aan de rand van het natuurpark Drentsche Aa, gevormd tijdens de ijstijden en genoemd naar het gelijknamige rivierdal. Neem de fiets mee, want Drenthe is niet voor niets de fietsprovincie bij uitstek. De natuurlijke sfeer herken je ook op de camping, die erg kindvriendelijk opgezet is. Op het terrein bevindt zich een heideven dat als roei- en speelvijver en strandbad wordt gebruikt. De faciliteiten zijn erg luxe, zoals een modern (verwarmd) sanitairgebouw, een restaurant, minimarkt en een speeltheater voor de kinderen. Mocht je trek hebben na een actieve dag dan kun je genieten van een lekker hapje op het gezellige terras bij eetcafé Diana Heide. En voor een lekkere snack kun je terecht bij de Snackcourner.

Drenthe, dé fiets- en wandelprovincie
Borger is het absolute centrum van de hunebedden, want rondom Borger liggen liefst 16 van deze prehistorische grafheuvels. Geen wonder dat het hunebedmuseum hier ook te vinden is. Erg educatief, ook voor kinderen.

Overal zijn fiets- en wandelpaden door het schitterend natuurgebied, en bij slecht weer is de overdekte speelstad Oranje op 14 km van de camping een goed alternatief. In de boswachterij Gieten/Borger is het Boomkroonpad ook goed voor een spannend uitje met kinderen, net als het Sprookjeshof Zuidlaren of de dierentuin in Emmen - mogelijkheden genoeg.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Diana Heide!


Boeken op Ardoer Diana Heide

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Diana Heide chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs