Boerderijcamping met koeien bij de Waal
Koeien en kalfjes voeren
Trekkerrit door de uiterwaarden
Slingerschuur: springen en ravotten in het hooi
Groepstent voor gezellig familieweekend
Boerderijwinkel
Kanotocht op de Linge
Fietsenm, wandelen en struinen
500 m

Boeken op camping BoerenBed Hoeve De Pippert? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Hoeve De Pippert, Gelderland

Hoeve de Pippert stamt uit 1845 en staat tegenover het Kasteel Ophemert. De boerderij hoorde vroeger dan ook tot het eigendom van de heer (een heuse baron) van het kasteel. Rondom het kasteel vind je diverse idyllische lanen en wandelpaden die het ontdekken waard zijn. Op loopafstand vind je de grootste rivier van Nederland, de Waal. Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn ‘struin- en pontjesroutes’ en op de Linge hier in de buurt kun je geweldige kanotochten maken. Tijdens je ontdekkingstocht kan je gaan genieten van de prachtige omgeving, het weidse landschap, een diversiteit aan vogels en op aangrenzende weilanden zie je verschillende koeienrassen, die hier in kuddes grazen. Vaak tref je ze samen met Konikpaarden en Prezwalskypaarden. Deze gebieden zijn soms beperkt toegankelijk en soms loop je midden tussen deze prachtige dieren en hun omgeving.

Een kindvriendelijke boerderijvakantie
Naast de boerderij ligt het Mariabos. Heerlijk voor kinderen om in te spelen, boshutten te bouwen en een spannende ontdekkingsreis te maken. De streek wordt gekenmerkt door rust en ruimte. Verder is de omgeving uitermate geschikt voor kanotochten, wandelen en fietstochten. In het hoogseizoen is met name de Pontjesroute erg geschikt om tijdens je verblijf op Hoeve de Pippert de Betuwe te ontdekken. Boer Cor neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de uiterwaarden.

Op de boerderij vind je een overdekte schuur waar je kunt knuffelen met de konijntjes. Ook is de schuur ingericht tot een ware slingerschuur waar je lekker kun slingeren, springen en ravotten in het hooi.

Speciaal voor groepen van 15 tot 20 personen hebben de eigenaren een oergezellige groepstent waar je perfect samen kunt koken, eten en lachen. De grote houten Boerentafels staan rond het knetterende haardvuur voor jullie klaar! Wij raden je aan om deze van te voren bij te boeken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve De Pippert!


Boeken op BoerenBed Hoeve De Pippert

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!