Boerderijcamping met veel dieren
Kippen, schapen, varkens, konijnen
Hond welkom mits aangelijnd
Ontbijtmand bestellen, Soeppakket bestellen
Met de boot de plassen op
Vissen, fietsen of wandelen
Herberg voor koffie met taart
Gouda, Leiden bezoeken

Boeken op camping BoerenBed TaarTenTuin? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping BoerenBed TaarTenTuin, Zuid-Holland

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je Boerenbed Taartentuin, niet ver van het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland. Steden als Gouda, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam liggen allemaal op korte afstand van deze gezellige boerderijcamping.

Vakantie op de boerderij in een tenthuis
Anton en Marisca zijn trotse eigenaar van TaarTenTuin. Op het erf waar de tijd heeft stil gestaan, vind je een diversiteit aan boerderijdieren. In ieder stalletje is wel iets te te zien en te aaiten. Er zijn kippen, schapen, varkens, 2 koeien, konijnen, poezen en de hond Willem. Bij de buren vind je een manege en kun je pony rijden. Het is nooit saai bij TaarTenTuin, er is altijd wat te doen! Lekker spelen in de oude loopstal en wat dacht je van rond dobberen in een bootje of heel spannend een slootje springen?

Gewoon genieten van een boterham met boerenkaas
TaarTenTuin is charmant en heeft in de oude stal een gezellig en gastvrij thee- en koffiehuis ingericht waar je van heerlijke taart, dikke boterhammen met boerenkaas en een lekker bakkie koffie en/of thee kunt genieten. Ook is het goed toeven op de prachtige binnenplaats. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij het winkeltje in het oude boenhok waar groenten uit de moestuin, zuivel en wijn worden verkocht.

Naast de de vele bezigheden op de boerderij, is er in de omgeving ook genoeg te beleven en te zien.
Je logeert aan de Nieuwkoopse Plassen, waar je een prachtig stukje natuur ontdekt. Niet alleen de uitzichten zijn geweldig, maar ook is het mogelijk om een tocht te maken met een fluisterbootje of kano. Met warm weer is het natuurlijk heerlijk om een verfrissende duik te nemen in de plassen. In deze omgeving kun je fijn vissen, fietsen en wandelen. In het rietlandschap van de Nieuwkoopse Plassen zie je tevens talrijke moerasvogels, zoals de grote en kleine karekiet en de snor. Voor vogelliefhebbers een prachtig gebied.

Het weidse uitzicht, de molens en het prachtige licht maken dat je je waant in een oud Hollands schilderij. De boerderij ligt 4 meter onder het Normaal Amsterdams Peil. De polder wordt drooggemalen door de nog enig werkende Molenviergang ter wereld. Eén van de molens is binnen te bezichtigen.

Leuk extraatje! Bij elke tent komt een klein moestuintje waar de kids heerlijk mee aan de slag kunnen gaan!Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed TaarTenTuin!


Boeken op BoerenBed TaarTenTuin

De volgende verblijven worden aangeboden op camping BoerenBed TaarTenTuin:
BoerenBed verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc.