Rustig gelegen, in een groene omgeving
Zwembad/recreatieteam
Fietsen, wandelen
Vissen in rivier de Prüm
Overdekte manege, wellness
Bezoek Trier en Bitburg

Boeken op camping Campingpark Eifel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Campingpark Eifel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Campingpark Eifel ligt vlak bij het dorpje Waxweiler en bij het drielandenpunt Duitsland/België/Luxemburg. Je bent hier te gast op een van de meest idyllische campings in de Eifel. Campingpark Eifel ligt aan de oevers van het riviertje de Prüm en is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Maar ook als je liever actief bezig bent kom je hier niets te kort. Huur bijvoorbeeld eens een fiets om de schitterende omgeving te verkennen. Wandelen kan natuurlijk ook. De Eifel is echt een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Als je eens een dagje op de camping blijft kun je kiezen voor een partijtje tennis of minigolf. Voor de waterratten is er een fijn zwembad.
Terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en zwembad, kun je zelf een hengel uitgooien in het riviertje. In het hoogseizoen is er een recreatieteam met leuk actief programma. WiFi punt tegen betaling. Natuurlijk ontbreekt hier een echte Duitse 'Bierstube' niet, waar je gezellig met de andere campinggasten kunt genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

In de omgeving is veel te zien. Natuurlijk in de eerste plaats het unieke landschap van dit deel van de Eifel. Maar denk ook eens aan interessante steden als Trier en Bitburg. . De prachtige, heuvelachtige natuurgebieden aan de oostkant van Luxemburg en de Belgische Ardennen zijn ook niet ver weg. Het formule 1-autoracecircuit de Nürburgring bereik je in een dik half uur.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Campingpark Eifel!


Boeken op Campingpark Eifel

Suncamp verhuurt op camping Campingpark Eifel chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs