Rustig gelegen, in een groene omgeving
Openbaar zwembad voor gasten
Fietsen, wandelen
Vissen in rivier de Prüm
Moutainbiken
Speeltuin
Bezoek Trier en Bitburg
Museum in Waxweiler bezoeken

Boeken op camping Campingpark Eifel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN


Over camping Campingpark Eifel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Campingpark Eifel ligt vlak bij het dorpje Waxweiler en bij het drielandenpunt Duitsland/België/Luxemburg. Je bent hier te gast op een van de meest idyllische campings in de Eifel. Het is tevens een klein vakantiepark. Campingpark Eifel ligt aan de oevers van het riviertje de Prüm en is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Maar ook als je liever actief bezig bent kom je hier niets te kort. Huur bijvoorbeeld eens een fiets om de schitterende omgeving te verkennen. Wandelen kan natuurlijk ook. De Eifel is echt een paradijs voor wandelaars en fietsers. Dit is de perfecte vakantieplek om te onthaasten.

Ben je gast van de camping dan kun je ook gebruik maken van de voorzieningen op het vakantieparkje. Het sanitair op de camping is compleet gerenoveerd. Wil je een dag niet zelf koken dan zijn er in de directe omgeving diverse leuke restaurants waar je kunt lunchen of dineren.

Kleinschalig vakantieparkje met kindvriendelijke voorzieningen
Voor de waterratten is er een fijn buitenzwembad naast het park. Dit is een openbaar openluchtzwembad dat voor gasten van Campingpark Eifel gratis te bezoeken is. Terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en zwembad met glijbaan en duiktoren, kun je zelf een hengel uitgooien in het riviertje. Voor een dagje uit met de kinderen is een bezoek naar de Eifel Zoo geweldig.

Wandelen en fietsen en ontdek het natuurpark Zuid-Eifel
Op het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk ontmoeten drie landen elkaar met elk een rijke geschiedenis en cultuur.
In de omgeving is veel te zien en te beleven. Natuurlijk in de eerste plaats het unieke landschap van dit deel van de Eifel. Maar denk ook eens aan interessante steden als Trier en Bitburg. . De prachtige, heuvelachtige natuurgebieden aan de oostkant van Luxemburg en de Belgische Ardennen zijn ook niet ver weg. Het formule 1-autoracecircuit de Nürburgring bereik je in een dik half uur.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Campingpark Eifel!


Boeken op Campingpark Eifel

Suncamp verhuurt op camping Campingpark Eifel chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs