De Leistert

9.0
Klein
direct
5 sterren kindvriendelijk camping in Limburg
Subtropisch binnenbad, glijbaan
Buitenbad met golven glijbaan
Grote speeltuin
Animatie in hoogseizoen jong en oud
Boottochten over de maas
Waterrecreatie op de Maasplassen
Wandelen en fietsen

Boeken op camping De Leistert? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET
 DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping De Leistert, Limburg

Camping en vakantiepark Buitenhof de Leistert is een waar vakantieparadijs in het Limburgse Roggel. Het kampeergedeelte ligt naast het villapark, maar de voorzieningen zijn voor gasten uit beide delen toegankelijk. Het spectaculaire zwembadcomplex is de blikvanger van de camping. Het buitenbad heeft een golfslagsysteem, en binnen is er een tropisch zwemparadijs met glijbanen, lagunebad, jacuzzi en een kleuterbad met speeltoestellen. Bij mooi weer kun je ook terecht op het strandje bij de zwem- en roeivijver.

Kindvriendelijk vakantiepark met een luxe uitstraling
Buitenhof de Leistert straat luxe en gezelligheid uit. De bungalows hebben een mooi authentieke Limburgse boerderij-stijl.
Ook kamperen is hier een groot feest met een heerlijk subtropisch zwemparadijs en een erg leuk recreatieprogramma.
Kinderen raken niet uitgespeeld bij de skatebaan, de grote speeltuin (binnen én buiten), het tafelvoetbal, de skelterbaan of de trampolines. En sportliefhebbers...in het sportcafé zijn alle grote sportwedstrijden live te volgen!

Spetteren maar ook fietsen en wandelen
Het Leudal bevindt zich in midden-Limburg, tussen Weert en Roermond. Dichtbij ligt het natuurgebied van de Groote Peel, waar wandelen en fietsen een feest is voor het hele gezin. Ook bij de oostelijker gelegen Maasvallei met de Maasplassen kun je fantastisch fietsen.

Breng ook een bezoek aan het bekende stadje Thorn met zijn witte huisjes. Als je nog wat verder naar het zuiden gaat kom je bij het smalste stukje Nederland, waar je in een uurtje van Duitsland naar België kunt wandelen. Voor een dagje shoppen is Roermond 'the place to be', maar ook het centrum van een stad als Venlo is de moeite waard. Voor de kinderen is een bezoek aan attractiepark Toverland bij Sevenum een topdag!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Leistert!


Boeken op De Leistert

Camping De Leistert heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Estivant (eenouder) verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Verder verhuren Roompot Vakanties en Suncamp op deze camping , en chalet leistert 2 slk. max. 4 personen. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.