Bekijk grote foto's
Gezinscamping aan het Brielse meer
Jachhaven en 2 strandjes
Speeltuin, speelhonk
Restaurant met 2 terrassen
Animatie in schoolvakanties
Volop watersport, wandelen en fietsen
Sloepen verhuur in Brielle
Faunapark Flakke, Miniworld Rotterdam

Boeken op camping De Meeuw? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping De Meeuw, Zuid-Holland

Ben jij een watersportliefhebber dan zit je op deze camping bij het vestingstadje Brielle in Zuid-Holland zeker op je plek. Driesterrencamping de Meeuw ligt direct aan het Brielse meer en heeft veel watersportmogelijkheden. Verder kun je hier, op een mooie zonnige dag, aan een van de twee strandjes volop genieten. Je kunt ook je boot aanleggen bij de jachthaven van de camping. Er zijn ongeveer 160 ligplaatsen.

Kindvriendelijke camping aan het water
In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd op de camping. Verder kunnen de kinderen spelen en vriendjes ontmoeten in de speeltuin op de camping. Voor de wat oudere kinderen is er een plek bij het jeugdhonk. En op mooie zonnige dagen zijn ze natuurlijk allemaal bij het water. Bij de camping zijn 2 mooie strandjes aangelegd voor een heerlijke dag aan het water. Op een van de strandjes staat een leuk klimrek en er kunnen volop zandkastelen gebouwd worden.. En na een dag aan of op het water kun je bij het gezellige restaurant genieten van een heerlijke lunch of uitgebreide maaltijd.

Volop watersport, fietsen en wandelen
Het Brielse meer is echt een fantastische plek voor watersportliefhebbers. Diverse afmeermogelijkheden, leuke strandjes en vele horeca gelegenheden. Zeilen, surfen, zwemmen kun je in dit hele gebied. We zijn in Nederland en dus zijn er diverse wandel- en fietspaden. Verder zijn er op korte afstand diverse mooie Noordzeestranden. Op slechts 10 autominuten ligt het kindvriendelijke zandstrand bij Rockanje. Het duingebied sluit achter Rockanje aan op het Voornes duingebied, een van Europa's mooiste natuurgebieden. En bezoek ook eens het nieuwe strand langs Maasvlakte 2. Een prima plek voor kitesurfers.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping De Meeuw!


Boeken op De Meeuw

Camping De Meeuw verhuurt chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs