Glamp Outdoor Camp Appeltern

Pop-Up Glamping
Vakantietenten aan het water
Weekend entertainment
Outdoor Cinema

Boeken op camping Glamp Outdoor Camp Appeltern? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Glamp Outdoor Camp Appeltern, Gelderland

Glamp Outdoor Camp in het Gelderse Appeltern een POP UP glampinglocatie in Gelderland. Deze geweldige glamping ligt op het landgoed De Acht Morgen. Een waterrijk stukje in Gelderland de perfecte plek voor een bijzondere vakantie. De vakantieverblijven liggen vlak aan het water. Hier sta je op en geniet je van het buitenleven, maar in de weekenden en in de zomervakantie pak je gelijk het live entertainment mee.
Ook de outdoor cinema is geweldig. Met de outdoor food & drinks en de minimarkt heb je alles bij de hand om de honger en de dorst te stillen. En heb je trek in een lekker stukje vlees of gegrilde groentes, dan zijn er ook nog barbecuespots op het park.

Van de omgeving en de mooie tuinen genieten
Appeltern is natuurlijk bekend vanwege de tuinen. Leuk om die te bezoeken als je toch in de buurt bent. Of je pakt de auto en brengt een bezoekje aan de leuke steden Nijmegen, Wageningen of Arnhem. Het Ouwehands Dierenpark in Rhenen ligt op een half uurtje rijden. Ga je graag het water op? Het waterrecreatiegebied De Gouden Ham leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor kanoën, een zwempartij of het huren van een zeilboot of sloep. Je hoeft je tijdens een verblijf op deze glamping echt nooit te vervelen. De tenten, cabins en huisjes zijn een perfecte vakantiespot voor een bijzondere beleving in de buitenlucht!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Glamp Outdoor Camp Appeltern!


Boeken op Glamp Outdoor Camp Appeltern

Roompot Vakanties verhuurt op camping Glamp Outdoor Camp Appeltern tenten, basic glamping.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs