Bekijk grote foto's
Vakantiepark om een haven
Fietsen en wandelen
Bezoek het Rheinsberger kasteel
Diverse faciliteiten in de omgeving
Ontdek de natuur
Boot huren
Geniet van de kameropera
Uitstapjes naar Berlijn, Potsdam en de Mecklenburgische Seenplatte

Boeken op Hafendorf Rheinsberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Hafendorf Rheinsberg, Brandenburg

Op 100 kilometer ten noorden van Berlijn vindt je Hafendorf Rheinsberg. Dit fijne water-vakantiepark ligt direct aan de Rheinsberger See in het zuidelijke deel van het Mecklenburgse merengebied. Van hieruit kun je het veelzijdige landschap met de meren en bossen verkennen, per boot, per fiets of te voet.. Het park zelf bestaat uit eilandjes waarop meerder typen vakantiehuisjes staan. Op het park is ook verhuur van kano's en waterfietsen.

Centrale ligging, combinatie land en zee
Dit vakantiepark, opgebouwd rondom een jachthaven, heeft een eigen watertoren en een klein strandje bij de aanlegsteiger. De ideale plek om tochtjes te maken met je eigen boot, of om een boot, kano, kajak of waterfiets te huren. Vissers hebben hier ook alle ruimte en mogelijkheden om hun favoriete sport te beoefenen. Op het park zelf vind je verder een speeltuin. En direct naast de park ligt het Maritiem Hafenhotel Rheinsberg, waar je terecht kan tegen betaling voor verse broodjes, een zwembad, wellness faciliteiten, fitness en verschillende restaurants (€).

Brandenburg: natuur, meren en veel cultuur
Bijna eenderde deel van de deelstaat Brandenburg is beschermd natuurgebied. Op korte afstand van dit vakantiepark vind je Naturpark Uckermärkische Seen. Dit gebied ligt ten noorden van Berlijn en bestaat uit bossen,vele heldere meren, heidevelden en alles in een prachtig glooiend landschap. Hier liggen ook vele fiets- en wandelroutes, dus fietsen en wandelschoenen inpakken.

Op korte afstand van het park vind je Rheinsberger kasteel, met een prachtige slotgracht. Dit kasteel is niet alleen mooi om te zien vanaf de buitenkant, maar aan de binnnenkant vind je tegenwoordig ook een museum, theater en de kameropera. De plaatselijke voorstellingen in dit kasteel zijn inmiddels welbekend. Ook dagtripjes naar Berlijn (ca. 100km), Potsdam en de Mecklenburgische Seenplatte zijn aan te raden!
Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Hafendorf Rheinsberg!


Boeken op Hafendorf Rheinsberg

Roompot Vakanties verhuurt op Hafendorf Rheinsberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs