Bekijk grote foto's
Directe verbinding met attractiepark HANSA-PARK
Eigen strand aan de oosterzee
Panoramazwembad in directe omgeving
Receptie op het park
Fietsen, Nordic Walken, Surfen
Dichtbij de bekende badplaats Sierksdorf

Boeken op Hansa-Park Resort am Meer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Hansa-Park Resort am Meer, Schleswig-Holstein

Een fijne vakantie vieren direct aan de Oostzeekust is mogelijk. In de Lübecker Bocht ligt het Hansa-Park Resort am Meer. Dit vakantieparkje ligt direct tegen Sierksdorf aan, en heeft een eigen strandje aan de Ostsee. Je logeert hier in gezellige vakantiewoningen, soms met zeezicht. Dit is een aantrekkelijke bestemming om de prachtige hanzesteden Hamburg, Kiel en Lübeck, met hun historische centra, te bezoeken.

Het badplaatsje Sierksdorf is een gezellig plaatsje met leuke restaurants en winkeltjes.
Vanaf je vakantiewoning loop je zo het leuke landelijk gelegen plaatsje Sierksdorf in. Langs de kust liggen her en der leuke strandjes.
Maar misschien nog wel het meest unieke aan dit park is zijn directe verbinding met het attractiepark HANSA-PARK.

Met de kinderen een attractiepark bezoeken in Duitsland?
Tussen het resort en het attractiepark loopt een directe spoorlijn. Het attractiepark heeft meer dan 125 attracties over zo'n 11 thema werelden, diverse unieke shows en en is erg mooi aangelegd met veel bloemen en planten. Helaas is toegang tot het HANSA-PARK attractiepark niet inclusief bij een verblijf op het resort. Rondom het HANSA-PARK zijn er diverse faciliteiten, zo zijn er diverse restaurants en café's en kan je er surfen, nordic walken of fietsen huren. Op enige afstand ligt ook het panoramazwembad Sierksdorf voor de enthousiaste zwemmers die de zee te koud vinden.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Hansa-Park Resort am Meer!


Boeken op Hansa-Park Resort am Meer

Roompot Vakanties verhuurt op Hansa-Park Resort am Meer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs