Bekijk grote foto's
Wandelen en fietsen op Texel
Kindvriendelijke vakantie op Texel
Op loopafstand van bos, duinen en strand
Ontspannen in luxe
Zeehonden bezoeken Ecomare
Vuurtoren beklimmen
1,5 km

Boeken op Landal Beach Park Texel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Beach Park Texel, Waddeneilanden

Vakantie op Texel, vergeet niet te boeken dit jaar! Een ruime, vrijstaande villa met veel privacy; wordt dat jouw vakantie op Texel? Enkele bungalows op Landal Beach Park Texel liggen zelfs direct aan het water. Op Landal Beach Park Texel is geen zwembad aanwezig, maar het strand bevindt zich op slechts 15 minuten lopen van het vakantiepark. In de zomer is het er heerlijk genieten en ren je zo de zee in voor een frisse duik!

Texel, een kindvriendelijk eiland
De kinderen kunnen zich uren vermaken op het park. Verstoppertje spelen met vakantievriendjes, boekjes lezen en de mooiste tekeningen maken. Neem je eigen knutselspulletjes mee of ga lekker buiten spelen. Wie springt het hoogst op de airtrampoline? Of maak het allergrootste zandkasteel in de zandbak!

Fietsen, wandelen of relaxen aan het strand
Je kunt je boodschappen vooraf doorgeven en dan staan ze klaar bij aankomst. Dat is een goed begin van jouw vakantie.
Na een stevig ontbijt met verse broodjes ben je klaar voor een nieuwe fijne vakantiedag. Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim naar de top van de toren want het uitzicht is het meer dan waard. De natuur van Texel is verrassend divers, en nodigt haar gasten uit voor een stevige wandeling.

Op Texel voelt je vakantie zo relaxed. Even helemaal weg in eigen land. Op loopafstand van Landal Beach Park Texel kun je fietsen huren. Er is erg veel te beleven op Texel, van natuurschoon tot musea en andere bezienswaardigheden. Proef zeker hetTexels bier in de brouwerij of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag af met een drankje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Beach Park Texel!


Boeken op Landal Beach Park Texel

Landal GreenParks verhuurt op Landal Beach Park Texel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs