Bekijk grote foto's
Vakantiehuisjes aan de Terhernster Poelen
Volop watersportmogelijkheden
Rust, ruimte en watersport
Kameleondorp Terherne
Drachten, Leeuwarden, Sneek
Fietsen en wandelen
Strandje bij Terherne (7 min. op fiets)
Subtropisch zwembad in Joure

Boeken op Landal Oan 'e Poel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Oan 'e Poel, Friesland

Een gezellig Nederlands vakantiepark in dé watersportprovincie Friesland, dat is Waterpark Oan ‘e Poel. Wanneer jij er eens echt uit wilt zijn en de rust en ruimte kunt waarderen van deze mooie provincie dan boek je hier een fijne vakantiewoning. En als je dan bovendien een watersporter bent dan kun je met een gerust hart kiezen voor dit fijne vakantiepark. Dit vakantiecomplex ligt aan de Ternhernster Poelen. De vakantiewoningen hebben een eigen steiger om boten aan te leggen. Vergeet je hengel niet in te pakken, want vanaf jouw steiger kun je natuurlijk zo je hengel uitwerpen.

Volop watersport op loopafstand
De fris ingerichte, lichte woningen liggen aan de Terhernster Poelen en hebben elk een eigen aanlegsteiger. De ligging direct aan de Terherner Poelen vragen om een aanlegsteiger en alle huisjes hebben deze dan ook. Dé plek om je eigen bootje aan te leggen. Mocht je geen boot hebben dan kun je natuurlijk een motorboot of zeilboot huren.

Een vakantie bij en aan het water in Friesland
Geniet van het uitzicht op de passerende zeil- en motorboten of huur zelf een bootje om de omliggende meren te ontdekken. Ontdek de talloze fiets- en wandelroutes door de natuur en verken het gebied rond het Sneekermeer. Cultuurliefhebbers hebben steden als Leeuwarden en Drachten binnen handbereik en nemen ongetwijfeld een kijkje in Terherne om de Kameleonboeken tot leven te zien komen. Zoek je een vakantie met volop water, natuur en charmante historische Friese stadjes, dan is een verblijf op Waterpark Oan ‘e Poel een aanrader.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Oan 'e Poel!


Boeken op Landal Oan 'e Poel

Landal GreenParks verhuurt op Landal Oan 'e Poel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs