Buitenzwembad
Multi-Sportveld
Speeltuin met trampolines
Ontdek de Dordogne vallei in de Lot
Nabij Rocamadour, een historische stad
Bezoek Sarlat
Snackbar en Pizzaria in het hoogseizoen
Gratis Wifi

Boeken op camping Les Cigales (Rocamadour)? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Les Cigales (Rocamadour), Midi-Pyrénées

De 3 sterren camping Les Cigales nodigt je uit om lekker te gaan zwemmen in het buitenzwembad. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad en een speeltuin. Je bent hier in het toeristische hart van de regio met archeologische opgravingen, vele grotten en karakteristieke dorpjes. De camping ligt in de regio Lot vlakbij de Dordogne vallei. De perfecte vakantieplek voor wandelliefhebbers en sportieve fietsers.

In juli en augustus is er een activiteiten programma voor het hele gezin.
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar, is er elke middag (behalve zaterdag): knutselen, schattenspeurtochten; Voor tieners van 13 tot 18 zijn er sporttoernooien: voetbal, tafelvoetbal, tafeltennis (behalve zaterdag). Ook is er een speeltuin met luchtkastelen. Voor de volwassenen is er overdag aquagym, kanovaren op de Dordogne, sporttoernooien, wedstrijden, jeu-de-boulestoernooien. Elke donderdag: kanovaren op de Dordogne, en in de avonduren bioscoopavond met een megabeeldscherm, discotheek, karaoke, bingo en thema-feesten. Vanaf de camping vertrekt er 's avonds een treintje naar het centrum van Rocamadour.

Vervelen in de Lot is geen optie
Maak fantastische wandeltochten in de regio, ga kanovaren op de Lot of de Dordogne of daal af in de grotten. Vanaf de camping kun je lopend naar La Forêt des Singes, Rocher des Aigles, Grotte des Merveilles. Dichtbij vind je Le Gouffre de Padirac, Sarlat en Collonge la Rouge.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Cigales (Rocamadour)!


Boeken op Les Cigales (Rocamadour)

VacanceSelect verhuurt op camping Les Cigales (Rocamadour) stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs