Oasis Punt-West Hotel & Beachresort

aan zee
direct
Hotel en verhuur luxe villas
Watersport
Wandelen, Fietsen
Uitzicht op het water
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.8
 • 65 kampeerplaatsenXS
 • Bij het strand
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping Oasis Punt-West Hotel & Beachresort? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Oasis Punt-West Hotel & Beachresort

  Over camping Oasis Punt-West Hotel & Beachresort, Zuid-Holland

  Een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect.

  Op Punt-West en Beachresort kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een hotelstudio verblijven of toch maar wat langer in een mooie villa? Het resort is bovendien duurzaam en ecologisch opgezet. Zo gaat Oasis Punt-West volledig op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal.

  In de 2 persoons hotelstudio’s en in de 4, 6 of 8 persoons villa’s kom je luxe en smaakvolle inrichting tegen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel comfort. Bij één van de nabij gelegen Beachclubs kun je sowieso terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

  Een mooie vakantieplek aan het Grevelingenmeer
  De unieke ligging van het resort aan een baai van het Grevelingenmeer midden in het duinlandschap met uitzicht over het water geven een ultiem gevoel van vrijheid. De receptie heet haar gasten van harte welkom en geeft volop informatie over de omgeving. Het strand is een prachtige speelplaats voor kinderen. Verder kun je in de omgeving mooie fiets- en wandeltochten maken. De watersporters kunnen terecht bij surfcenter Brouwersdam. Wat dacht je van een middagje suppel of surfen op de Noordzee?

  Vakantie in Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee
  Goeree-Overflakkee ligt op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland. Hoewel het officieel niet bij Zeeland hoort, doet het wel Zeeuws aan. Ouddorp is het op één na grootste dorp op het eiland. Het staat bekend als familiebadplaats met brede, schone stranden en natuurgebieden.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Oasis Punt-West Hotel & Beachresort!


  Boeken op Oasis Punt-West Hotel & Beachresort


   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs