Gezellige familiecamping met Nederlandse leiding
Mooi zwembad met ligstoelen
Op 30 km van zee
Restaurant met heerlijke gerechten
Rust, ruimte, cultuur en natuur
Activiteiten voor de kinderen
 Beschrijving

Over camping Podere sei Poorte, Veneto/Adriatische kust

Zin in een luie vakantie, maar ook een vakantie gevuld met cultuur en activiteiten dan zit je op camping Podere sei Poorte goed. Deze kindvriendelijke camping wordt omringd door groene heuvels, vaak begroeid met olijfbomen, kenmerkend voor het noorden van Le Marche. De Nederlandse eigenaars weten echt wat genieten is en bereiden heerlijke Italiaanse gerechten.

Geniet van de uitzichten en laat het gebeuren
Een fijne rustige familiecamping, geleid door Nederlandse eigenaars, gelegen tussen de steden Pesaor en Fano, 30 km. van de Adriatische kust. Hier vind je alle voorzieningen voor een geslaagde glampingvakantie. Het zwembad met terras, het restaurant en een klein campingwinkeltje met diverse streekproducten. De kampeerplaatsen hebben vaak een mooi uitzicht doordat ze op plateaus liggen, weliswaar niet allemaal schaduwrijk. Het sanitairunits bevinden zich op diverse plekken verspreid over het terrein.

Kinderen ontmoeten kinderen
Heb je wat afkoeling nodig dan is er natuurlijk het fijne zwembad met het mooie zonneterras. In het restaurant serveert men o.a.Italiaanse maaltijden.
In het hoogseizoen is er een leuk, avontuurlijk activiteitenprogramma samengesteld. Er worden o.a. ontdekkingstochten en speurtochten gehouden en ook allerlei spannende hutten gebouwd. In de omliggende heuvels kun je heerlijk wandelen en fietsen

Camping Podere Sei Poorte is gelegen tussen de dorpjes Monteciccardo en Mombaroccio in het noorden van Le Marche. De stranden van Fano en Pesaro aan de Adriatische kust liggen op slechts 30 minuten rijden. Heerlijke uitstapjes voor een lekker dagje luieren aan het strand.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Podere sei Poorte!

 Aanbiedingen
 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen