Op loopafstand van de Efteling
Meeste dagen ook een treintje naar het park
Gratis parkeren bij het vakantiepark
Klein dierenverblijf en schapenweide
Wandelroutes in de buurt
Kofferdepot
Fietsverhuur
Themahuizen om te huren

Boeken op camping Vakantiepark Loonsche Land? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Vakantiepark Loonsche Land, Noord-Brabant

Op loopafstand van het Efteling park en aan de rand van het natuurgebied Loonsche Land ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land. Kies hier uit verschillenden accommodaties zoals vakantiewoningen, hotelkamers, natuurlijke hutten en meer. Allemaal inclusief onbeperkte toegang tot de Efteling. Zo kun je nagenieten van een heerlijke dag in de Efteling met een comfortabele overnachting in de natuur. Verblijf middenin de natuur op dit vakantiepark je loopt vanaf je vakantiehuis zo een natuurgebied met bos, heiden en duinen in.

Vakantiepark Loonsche Land maakt deel uit van de Efteling.
Een kindvriendelijk vakantiepark met leuke speeltoestellen om te spelen en een leuk dierenverblijf waar de jongste kinderen de dieren kunnen ontmoeten. Dit vakantiepark ligt tegen het natuurgebied Loonsche Land, met uitgebreide bossen, open heidevelden, duinen en een schapenweide. Je kunt op dit park ook logeren in een leuk thema vakantiehuis.

Een bijzonder vakantieplekje met leuke vakantiehuizen
Het vakantiepark heeft een prima restaurant De Proeftuyn , met seizoens- en streekproducten. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook voor een drankje na een dag wandelen of vermaak in het attractiepark. Een waar feest om hier te verblijven na een dagje sprookjespark. Als gast van Efteling Loonsche Land parkeer je gratis op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. Vanuit hier loop je in 15 minuten naar de ingang van het attractiepark.
Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark Loonsche Land!


Boeken op Vakantiepark Loonsche Land

Camping Vakantiepark Loonsche Land verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs