Lake District National Park
Veel streekproducte op boerderij
Kindvriendelijk, ruimte
Wandelen
Aquarium in Maryport

Boeken op camping BoerenBed Howbeck Lodge Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Howbeck Lodge Farm, Noord Engeland

Een fijn glampingvakantie op Boerenbed Howbeck Lodge Farm in Noord-Engeland staat voor rust en ruimte. Lake District Farm ligt in het wereldberoemde Lake District National Park op een half uurtje rijden van Carlisle bij het Engelse plaatsje Heskett Newmarket. Houd je van wandelen, dan is dit dé plek. En dan na een lange wandeling rustige pootje baden in het riviertje dichtbij je BoerenBed Tenthuis.

Lake District Farm is een traditionele Boerderij met schapen en runderen
John en Cristine runnen de 121 hektaren grote Boerderij op een duurzame manier. Naast de schapen en runderen wonen er op de Boerderij kippen, geiten, konijnen, paarden en schotse hooglanders, de schotse hooglanders zijn de echte passie van John. Hij loopt shows met de dieren en wint regelmatig prijzen!

Deze boerderij is werkelijk een topplek voor een kindvriendelijke vakantie.
De familie leeft al 20 jaar met veel plezier op deze Boerderij. Christine's hobby is koken en haar zelfgemaakte producten zijn erg populair. Ze staat vaak in de keuken en maakt daar haar eigen cake, biscuits, soep, jam en marmelade. Deze producten zijn allemaal te koop in de Boerderijwinkel. De kinderen zullen zich hier ook geen moment vervelen. John neemt ze graag mee op zijn tractor met aanhanger. En bij mooi weer kun je ook nog eens het strand van Solway Firth, het meer van Ullswater of Bassenthwaite opzoeken.

Wandelen door de Country Side
De Boerderij ligt in het wereldberoemde Lake District National Park en is daardoor een geweldige uitvalsbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. In de buurt ligt een pittoresk stadje, Hesket Newmarket, waar je heerlijk kunt genieten van de echte Engelse "country side". Je gaat hier een wandeling maken naast de rivier of een biertje drinken in de Old crown pub. Binnen een half uurtje rijden van de Boerderij bevindt een manege waar je met de Pony kan wandelen.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Howbeck Lodge Farm!


Boeken op BoerenBed Howbeck Lodge Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Howbeck Lodge Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs