Familiecamping
Animatie tijdens schoolvakanties
800 meter vanaf het strand
Vanaf het park zo de duinen in
Bolderkar- en fietsverhuur
Airtrampoline en sportveld
Midgetgolf
Alkmaar, Schoorl, Bergen
800 m

Boeken op camping Ardoer Sint Maartens Zee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer Sint Maartens Zee, Noord-Holland

Camping Sint Maartens Zee leuke familiecamping op slechts 800 m. van de Noordzee en de mooie stranden gelegen, in Noord Holland. Dit wordt genieten een fijne camping met nieuwe eigenaren in een gebied dat veel te bieden heeft. Dit wordt een vakantie in Nederland met volop zon, zee, strand en genieten.

Een strandvakantie in Noord-Holland
Recht tegenover de camping brengt een prachtig duinpad je naar het strand en de zee. Je bent er zo! Op het strand vind je twee strandpaviljoens, waarvan er een het hele jaar door geopend is.

Op de camping is geen zwembad aanwezig, maar je kunt een duik nemen in het heerlijk warme zwemwater van Zwembad Campanula, op 1500 meter afstand van de camping. De kinderen hoeven zich niet te vervelen! Er is een grote speeltuin met diverse speeltoestellen en tafeltennistafels op de camping. Ook is er een sportveld en op verschillende velden op de camping vind je speeltoestellen voor de allerkleinsten. In de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig.

Na een heerlijke dag op het strand geen zin meer om te koken? Kom dan naar eetcafé De Duinerij. Geniet op het terras van het laatste zonnetje en een hapje en een drankje, of ga voor een uitgebreid driegangenmenu. Ondertussen vermaken de kinderen zich prima in de gezellige kinderhoek, voor hen zijn er leuke kindermenu’s of er staan pannenkoeken op de kaart.

Een rustig breed zandstrand en prachtige omgeving
800 meter van de camping liggen de prachtige stranden, rustig en breed, niet overvol, gewoon relaxen dus.
Vanuit Sint Maartenszee zijn diverse grote steden makkelijk en snel te bereiken. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in Schagen, Alkmaar of Amsterdam. Of dichterbij, de gezellige badplaatsen Petten en Callantsoog. Verder is een dagje Schoorl met de Klimduin echt een aanrader. Een klein centrum met diverse restaurants en terrasjes. Terwijl jij een drankje drinkt kunnen de kinderen rollend de Klimduin af, of rol je mee? En daarna nog shoppen in het gezellige centrum van Bergen?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Sint Maartens Zee!


Boeken op Ardoer Sint Maartens Zee

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Sint Maartens Zee chalets,bungalows of appartementen (Bungalows en Chalets max. 4 en 6 personen), kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs