Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping aan Gardameer
2 zwembadcomplexen
zwembaden met waterglijbaan
Aquaspeeltuin voor de jongste bezoekers
Verona bezoeken (dagtrip)
Watersport op Gardameer
Tennisbaan, trimbaan, sportveld, padelbaan

Boeken op camping Piani di Clodia? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Over camping Piani di Clodia, Gardameer

Camping Piani di Clodia is een fijne gezinscamping met een fijne ligging direct aan het Gardameer. Kampeerders op Vier Sterren camping Piani di Clodia hebben het goed getroffen! Het mooie, ruime terrein ligt aan het geliefde Gardameer met gezellige strandjes en de voorzieningen zijn van een uitstekend niveau. Op deze Vier Sterren Camping kun je logeren in o.a. luxe stacaravans.

Vooral de kinderen boffen: er zijn 2 zwembadcomplexen waaronder zwembaden met fonteintjes, waterglijbanen en een soort aquaspeeltuin en diepere zwembaden voor wat oudere gasten. Op de terrassen rondom staan ligbedden en parasols voor je klaar. Een prima plekje om van de zon te genieten, ook als de kinderen een middagje meedoen met de vrolijke spelletjes en sportactiviteiten die regelmatig worden georganiseerd. Op de tennisbanen, de trimbaan, het voetbalveldje en basketbalterrein kun je ook zelf sportief bezig zijn. ’s Avonds kun je genieten van de lekkernijen in het sfeervolle restaurant, de pizzeria of bij een van de bars. En op de fiets (verhuur ter plaatse) of met de auto kun je de prachtige omgeving verkennen.

Even de camping af? Het plaatsje Lazise is goed te bereiken via de wandelboulevard. Aan deze kant van het meer liggen mooie dorpjes met gezellige promenades en ook de natuur is vlakbij. Een uitstapje iets verder weg? Dan is Verona een aanrader (beroemd is de openlucht Arena waar ’s zomers opera’s worden opgevoerd), de oude stadjes in de buurt of de andere Noord-Italiaanse meren (Como, Idro, Lago Maggiore). En overal proef je die heerlijke Italiaanse sfeer!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Piani di Clodia!


Boeken op Piani di Clodia

camping Piani di Clodia biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. VacanceSelect verhuurt hier glamping stacaravans. Verder verhuren VacanceSelect en Suncamp hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.